مدیر حوزه علمیه استان گیلان، در گفتگو با خبرگزاری «حوزه»در گیلان ، اظهارداشت :اختبار از دوره ها و برنامه های مفیدی است که در راستای آشنایی داوطلبان ورود به حوزه ، با فضا و دروس حوزوی و کیفی سازی در جذب و پذیرش در حوزه های علمیه برگزار می گردد .
حجت الاسلام والمسلمین لاکانی، با اشاره به برگزاری دوره اختبار و تثبیت در مدارس استان، گفت : در راستای کیفی سازی در پذیرش سعی خواهیم کرد که در پایان این دوره ، از داوطلبان آزمون های علمی ، اخلاقی و تهذیبی گرفته شود تا افراد مستعد به حوزه های علمیه ورود کنند .
وی، به زمان شروع رسمی سال تحصیلی حوزه علمیه گیلان در سال 94-95 اشاره کرده و افزود : مدارس استان به صورت رسمی از 15 شهریورماه سال تحصیلی خود را آغاز می کنند و به همین مناسبت مراسم افتتاحیه مدرسه ای و متمرکز در مرکز استان گیلان با حضور علما ،فضلا و طلاب و... برگزار می گردد.
این استاد حوزه علمیه گیلان، افزود : خوشبختانه در سال جدید برنامه های مفیدی جهت پیشبرد حوزه علمیه گیلان در شورای استان به تصویب رسانده ایم .
وی، به اهمیت ارتقای سطح علمی طلاب اشاره کرده و افزود : در این راستا تمهیداتی برای توجه بیشتر به مسائل آموزشی و برنامه های جامعی جهت برگزاری کلاس های فوق برنامه همانند عربی و انگلیسی و.... در مدارس به صورت پایه ای در شورای استان اخذ گردیده است.
مدیر حوزه علمیه استان گیلان، اذعان داشت : اخلاق مداری و روحیه اخلاقی محوری در مدارس علمیه و دربین طلاب بایستی از جایگاه ویژه ای برخوردار باشد و فقط نباید به مباحث آموزشی و آموزش اخلاق در مدارس اکتفا کرد لذا بایستی زیر ساخت های اخلاقی را در مدارس نهادینه کنیم .
حجت الاسلام والمسلمین لاکانی ،درادامه به نقش پژوهش در حوزه های علمیه اشاره کرده و تصریح نمود : مبناء حوزه های علمیه براساس پژوهش شکل گرفته و برای ارتقای روحیه پژوهش محوری در بین طلاب برنامه های چون برگزاری نمایشگاه ها وفراخوان مقاله و... خواهیم داشت .
وی به جایگاه ویژه تبلیغ و مبلغان هجرت بلند مدت در حوزه های علمیه اشاره کرد و بیان داشت : در حوزه تبلیغ درصددیم که مبلغان هجرت بلند مدت را در سال جاری افزایش دهیم و تمام نقاطی که فاقد روحانی است روحانی هجرت بلند مدت اعزام کنیم .
مدیر حوزه علمیه استان گیلان، به برنامه های دیگر سال جدید تحصیلی اشاره کرد و گفت : در حوزه عمرانی و سلامت طلاب تمهیدات بسیار خوبی اندیشیده شده که به حول قوه الهی در این جهت گام های موثر تری نسبت به سال گذشته برخواهیم داشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد : آن چیزی که طلبه باید به عنوان معیار طلبگی ، انتخاب نماید جدیت و عزم و همیت در امور است زیرا اگر برنامه های بسیاری تمهید شود ولی طلاب عزمی جهت تعالی نداشته باشند، آن برنامه بسیار تخریب کننده خواهد بود .
نظر شما